Perituskliniken är en ny klinik som öppnar under sommaren 2020 på Medicon Village i Lund. Kliniken kommer att erbjuda behandling av och forskning kring olika cancerformer och arbeta med såväl högkvalitativ sjukvård som spetsforskning. På kliniken kommer det att finnas experter inom olika cancerområden tex prostatacancer. Perituskliniken är en klinik för alla vårdtagare såväl regionalt, nationellt som internationellt.

För bilddiagnostik byggs på Perituskliniken upp en röntgenavdelning med den allra senaste tekniken. 3T MRT och PET/CT installeras under våren och på operation finns ultraljud och konventionell röntgen.

Vi söker nu för starten av Perituskliniken legitimerad BMA och legitimerad Röntgensjuksköterska
För dig som är legitimerad BMA är det viktigt att du har lång erfarenhet av arbete med PET/CT och erfarenhet av att utföra diagnostiska CT-undersökningar i samband med PET. Det är även bra om du har erfarenhet eller intresse att vid behov hjälpa till vid MRT-undersökningar.

För dig som är legitimerad Röntgensjuksköterska är det viktigt att du har lång erfarenhet av arbete med MRT-undersökningar och CT-undersökningar. Det är även bra om du har erfarenhet eller intresse att vid behov hjälpa till vid PET-undersökningar.

I uppbyggnadsfasen innebär arbetsuppgifterna allt från planering, inköp av materiel till genomförande av undersökningar för att Peritusklinikens röntgenavdelning skall bli en internationell toppavdelning och fungera optimalt. Planering och inköp genomförs i tätt samarbete med en röntgenchef.

Det är också viktigt att ni i samarbete med röntgenchefen och din kollega kan arbeta gränsöverskridande mellan PET/CT och MRT för att resurserna skall kunna utnyttjas optimalt. När verksamheten växer kommer fler sköterskor/BMA att rekryteras och då blir Ni också förebilder och mentorer för dessa.

Du har ett professionellt förhållningssätt samt är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ledordet på Perituskliniken är att vi arbetar tillsammans i ett engagerat och kompetent team som värnar om patientbemötande och service på internationell toppnivå.

Maila ditt cv och personligt brev till hr@perituskliniken.se.