Perituskliniken i Lund söker specialistläkare i Lund

Vill du tillhöra en klinik i framkant och vara med i ett team av duktiga medarbetare? Tror du att privat sjukvård kan vara ett komplement till offentlig sjukvård och att det kan drivas med hög kvalitet?Då ska du inte tveka att söka dig hit!

Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög service. Vi söker dig som har intresse för att arbeta i multiprofessionella team, har god samarbetsförmåga och positiv inställning till processutveckling och intresse för att modernisera vården. I arbetet ingår sedvanligt avdelnings- och mottagningsarbete inom såväl sluten- som öppenvård liksom deltagande i klinikens undervisningsuppdrag. Möjlighet att bedriva eget forskningsarbete finns.

Om Perituskliniken

Vi finns på Medicon Village i Lund och är en av landets mest moderna och bäst utrustade specialistkliniker. Perituskliniken är en ny och långsiktig satsning inom avancerad cancervård som innebär en resursförstärkning och fungerar som ett komplement till den offentliga sjukvården inom diagnostik och behandling samt forskning och utbildning. Satsningen innebär en betydande resursförstärkning för vården i Sverige. Vi erbjuder högspecialiserad vård av i första hand urologiska sjukdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom urologi. Du bör ha god erfarenhet av transuretral kirurgi och gärna robotkirurgi. Du vill vara med och utveckla Perituskliniken för att möta vårdens framtida behov. Förutom kliniskt arbete utgör forskning, utvecklingsarbete och undervisning en viss del av verksamheten. Dokumenterade färdigheter och intresse inom dessa områden är därför en merit.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss på Perituskliniken ser vi gärna att du kan arbeta självständigt och fatta självständiga beslut samtidigt som du är en del av teamet. Här värdesätts god social kompetens och att du har ett flexibelt tankesätt. Vidare ser vi att du är prestigelös och har ett inkluderande sätt. För dig är patientfokus och ett positivt bemötande en självklarhet.

Arbetsvillkor

Tjänstgöringsgrad: Heltid, deltid går att diskutera. Arbetstider måndag till fredag, 08:00-17:00 (op tid flexibel). Ledig alla röda dagar.

Ansökan

Senaste ansökningsdag: 2022-12-16. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

För mer information om tjänsten eller för ett förutsättningslöst samtal, kontakta gärna: Susanne Aspehall-Malm, verksamhetschef på Perituskliniken, på telefon +46 761251130 eller mail susanne.aspehall-malm@perituskliniken.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *