Urolog med erfarenhet av privat sjukvård (heltid/deltid)

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom urologi. Du bör ha god erfarenhet av arbete i mottagning, transuretral kirurgi och gärna robotkirurgi. Förutom kliniskt arbete utgör forskning, utvecklingsarbete och undervisning en viss del av verksamheten.

Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och alltid strävar efter hög kvalité i arbetet. Vi söker dig som gärna arbetar i multiprofessionella team, har god samarbetsförmåga och positiv inställning till processutveckling och till att modernisera vården. Till Perituskliniken kommer patienter via de vårdavtal som vi har med flera regioner så som Region Skåne och Region Halland, men också genom sjukvårdsförsäkring eller som privatbetalande.

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du bra på att lyssna och du är tydlig i din kommunikation. Du samarbetar bra och utbyter gärna kunskap och erfarenheter med andra inom arbetsgruppen, oavsett profession. Du har ett positivt tänkande och ser möjligheter i förändringar. Du har ett intresse för utbildning och forskning samt är en kunskapsresurs för andra. Du tar ansvar för ditt arbete på ett engagerat sätt och tar initiativ till förbättringar i verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.
Du har god förmåga att uttrycka dig på det svenska språket i både tal och skrift motsvarande svenska C1 då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat.
 
Anställning och information
Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande.
Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.
Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Susanne Aspehall Malm, email: susanne.aspehall-malm@perituskliniken.se, telefon 046-288 60 04.
Ansökan skickas till: susanne.aspehall-malm@perituskliniken.se
 
Perituskliniken i Lund är en av landets modernaste och bäst utrustade privata specialistkliniker inom urologi. Vi har den senaste tekniken för röntgen, provtagning och operation och har knutit till oss ledande läkarkompetens inom urologi och robotkirurgi. Peritusklinikens mål är att nå behandlingsresultat i världsklass under ledorden ”Vård utan väntan”. www.perituskliniken.se

 

Saknas tjänsten du letar efter?

Skicka en spontanansökan till oss på info@perituskliniken.se.

Maila oss