Perituskliniken söker röntgenläkare

Perituskliniken är det lilla sjukhuset med små avstånd, nära samarbete och fokus på urologi. Kliniken, som öppnade 2020, har en röntgenavdelning med en 3T MRT och med landets enda privata PET/DT.

Vi söker nu ansvarig röntgenläkare till vår röntgenavdelning, då vår nuvarande röntgenläkare går i pension under hösten. Avdelningen har idag, förutom röntgenläkare, en röntgensjuksköterska och en BMA samt knutet till sig fysiker och nuklearmedicinare på deltid. Röntgenavdelningen servar kliniken med urologiska undersökningar, till exempel MRT-prostata och DT-urografi. Däremellan tar avdelningen emot försäkringspatienter för ortopediska undersökningar inom MRT, basal neuro, screening helkropp, underleverantör till Region Skåne genom Evidia, m.m.

Din kompetens skall finnas inom uroradiologi och MRT men även allmän radiologi och basal neuroradiologi. Din uppgift blir att skriva svar på undersökningar, leda röntgenavdelningens dagliga arbete och ta fram rutiner för röntgen. Du är tillsammans med övriga ledande läkare del av Peritusklinikens ledningsgrupp.

Anställning och information
Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, men ser gärna att din ansökan är oss till handa senast den 1 augusti 2024.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om röntgenverksamheten besvaras av röntgenläkare Peter Leander, email: peter.leander@perituskliniken.se

Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Susanne Aspehall Malm, email: susanne.aspehall-malm@perituskliniken.se, telefon 046-288 60 04.

Ansökan skickas till: susanne.aspehall-malm@perituskliniken.se

Perituskliniken i Lund är en av landets modernaste och bäst utrustade privata specialistkliniker inom urologi. Vi har den senaste tekniken för röntgen, provtagning och operation och har knutit till oss ledande läkarkompetens inom urologi och robotkirurgi. Peritusklinikens mål är att nå behandlingsresultat i världsklass under ledorden ”Vård utan väntan”. www.perituskliniken.se

 

Saknas tjänsten du letar efter?

Skicka en spontanansökan till oss på info@perituskliniken.se.

Maila oss