Är du vår nya specialistsjuksköterska operation?

Att vara specialistsjuksköterska på Peritusklinikens operationsavdelning är ett spännande arbete där du möter människor i olika situationer. Du är en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra. Patienten är alltid i fokus och vi förutsätter och uppskattar att du är en ansvarstagande, engagerad och positiv kollega, som kan jobba självständigt såväl som i team. Tillsammans skapar vi en bra arbetsmiljö och vård med hög kvalitet.

Nu söker vi dig som är legitimerad erfaren sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.
 

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid, men kan innefatta vissa helgpass vid behov. Provanställning tillämpas och tillträde sker enligt överenskommelse.

Mer information lämnas av verksamhetschef Susanne Aspehall Malm, tel 076-125 11 30.

Perituskliniken i Lund är ett privat specialistsjukhus inom urologi. På sjukhuset finns operationsenhet, postoperativ avdelning, vårdavdelning, mottagning och en röntgenavdelning. Avstånden till beslut är korta och goda möjligheter finns att påverka verksamheten och bidra till vår gemensamma framgång. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

 

Saknas tjänsten du letar efter?

Skicka en spontanansökan till oss på info@perituskliniken.se.

Maila oss