Sjuksköterska Natt – vikariat
gärna med erfarenhet av privat sjukvård

Om Perituskliniken 

Vi finns på Medicon Village i Lund och är en av landets mest moderna och bäst utrustade specialistkliniker. Perituskliniken är en ny och långsiktig satsning inom avancerad cancervård, som innebär en resursförstärkning och fungerar som ett komplement till den offentliga sjukvården inom diagnostik och behandling samt forskning och utbildning. Vi erbjuder högspecialiserad vård av i första hand urologiska sjukdomar. 

Om tjänsten 

Tjänsten, som är ett vikariat på cirka tolv månader, omfattar nattjänstgöring enligt schema, med behov om ungefär tre-fyra nätter per vecka. Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög service. 

Utbildning och erfarenhet 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med specialistkompetens inom urologi. Du behöver ha flera års erfarenhet som självständig sjuksköterska, då du nattetid är den enda sjuksköterska på plats i verksamheten. Det finns mycket erfaren undersköterska till din hjälp och alltid möjlighet till läkarkompetens.

Personliga egenskaper 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du bra på att lyssna och du är tydlig i din kommunikation. Du samarbetar bra och utbyter gärna kunskap och erfarenheter med andra inom arbetsgruppen, oavsett profession. Du har ett positivt tänkande och ser möjligheter i förändringar. Du tar ansvar för ditt arbete på ett engagerat sätt och tar initiativ till förbättringar i verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. 

Du har god förmåga att uttrycka dig på det svenska språket i både tal och skrift motsvarande svenska C1, då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat.

Anställning och information 

Anställningen omfattar nattjänstgöring motsvarande cirka 90% av en heltid och är ett vikariat under tiden 2023-06-01 – 2024-05-31, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Aspehall Malm, email: susanne.aspehall-malm@perituskliniken.se, telefon 046-288 60 04.

Ansökan 

Startdatum – Enligt överenskommelse. 

Din ansökan skickar du till hr@perituskliniken.se 

Sista ansökningsdag 2023-03-15
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. 

Se gärna mer på webben: perituskliniken.se 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *